Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Izbor za najbolji EU projekt 2020. u Republici Hrvatskoj

Izbor za najbolji EU projekt 2020. u Republici Hrvatskoj

Prijavite se! Nominirajte svoj projekt za najuspješniji EU projekt u Hrvatskoj

 

Razvojna agencija Zagreb poziva sve gradske urede, zavode i službe, te trgovačka društva i ustanove u vlasništvu Grada Zagreba da nominiraju svoje projekte za Izbor za najbolji EU projekt 2020. u Republici Hrvatskoj.

Projekti provedeni i/ili završeni u 2018. ili 2019. godini mogu se nominirati sve do 02. lipnja 2020. godine.

Nominirani projektu sudjelovat će u izboru što ga provodi Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr za Izbor za najbolji EU projekt 2020. u Republici Hrvatskoj.

Nominirati se mogu projekti u četiri različite kategorije: 1. Doprinos znanosti i inovacijama; 2. Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici; 3. Doprinos prekograničnoj suradnji; 4. Doprinos poduzetništvu.

Detalje o postupku nominacije potražite u tekstu Poziva za nominaciju najboljeg EU projekta Grada Zagreba za 2020. godinu pdfJavni poziv- Najbolji EU projekt kao i obrazac za nominaciju projekta docxObrazac IZBOR ZA NAJBOLJI EU PROJEKT 2020

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.