Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
ZG Razvoj

ZG Razvoj

Naziv projekta: ZG Razvoj

Nositelj projekta: Razvojna agencija Zagreb

Ukupna vrijednost projekta: 38.525.073,81 HRK 

Programski okvir: Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Sažetak projekta: Projekt Zg Razvoj odobren je za financiranje 27.08.2019. godine u okviru Poziva za iskaz interesa za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10 – Tehnička pomoć Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. za nastavak aktivnosti regionalnih koordinatora. Ovim projektom želi se pružiti potpora javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Grada Zagreba u jačanju kapaciteta za pripremu i provedbu strateških i razvojnih projekata te jačanje kapaciteta dionika strateškog planiranja za aktivno sudjelovanje u procesima izrade i praćenja strateških dokumenata s posebnim naglaskom na uspostavu i praćenje središnjeg elektroničkog registra razvojnih projekata.Date

14 Siječanj 2021

Tags

Provedeni

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.