Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Održana 4. sjednica Radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. – 2027.

Održana 4. sjednica Radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. – 2027.

Dana 10. lipnja 2021. u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održani su sastanci s članovima Radnih skupina (Pametna Hrvatska, Zelena Hrvatska, Povezana Hrvatska, Solidarna Hrvatska i Integrirani teritorijalni razvoj) za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. - 2027.

Na sastancima su predstavljeni doprinosi Radnih skupina koji su utjecali na sadržaj ciljeva politike Operativnih programa u vidu glavnih ciljnih skupina i povezanih vrsta aktivnosti.

Razvojna agencija Zagreb aktivno sudjeluje u procesu izrade programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. - 2027. preko svojih imenovanih članova i zamjena članova u Radne skupine.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.