Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Održana šesta online tematska radionica – Zelena i digitalna transformacija

Održana šesta online tematska radionica – Zelena i digitalna transformacija

U organizaciji Razvojne agencije Zagreb 7. prosinca 2020. godine održana je tematska (online) radionica Zelena i digitalna transformacija. Radionica je održana u sklopu izrade Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027. godine, a sudjelovali su djelatnici gradskih ureda i djelatnici vanjskih institucija i ustanova koji su svojim iznošenjem problema i potencijala te komentarima i primjedbama dali značajan doprinos za daljnji rad na ovoj horizontalnoj temi koja uključuje sva dosad obrađena područja.

 

U uvodnoj prezentaciji dan je pregled osnovnih postavki europskog zelenog plana kao i Mehanizma za oporavak i otpornost, nakon čega su moderatori proveli fokusiranu diskusiju u sklopu koje su sudionici radionice iznosili svoja iskustva vezano uz digitalnu i zelenu transformaciju, te dali informacije o već započetim i planiranim aktivnostima, programima i projektima.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.