Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Online informativna radionica za natječaj Umjetnosti i kultura online

Online informativna radionica za natječaj Umjetnosti i kultura online

Dana 25. svibnja 2020. Ministarstvo kulture objavilo je obavijest o organiziranju online informativne radionice za potencijalne prijavitelje i partnere za natječaj Umjetnost i kultura online.

 

Online informativna radionica održat će se 4. lipnja 2020. od 10 do 12 sati putem aplikacije Microsoft Teams.

Svrha je online informativne radionice detaljnije informirati potencijalne prijavitelje/ partnere o ciljevima i kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.

Sudjelovanje na online informativnoj radionici je besplatno. Za prijavu sudjelovanja na radionici potrebno je popuniti docxprijavni obrazac i poslati ga na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 1. lipnja 2020. odnosno popunjenosti kapaciteta i to prema redoslijedu zaprimanja. Prihvatljivi sudionici primit će putem elektroničke pošte potvrdu o prihvaćanju prijave te uputu o načinu prisustvovanja online informativnoj radionici.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.