Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Prvi sastanak Radne skupine za izradu i praćenje provedbe Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027.

Prvi sastanak Radne skupine za izradu i praćenje provedbe Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027.

Prvi sastanak Radne skupine za izradu i praćenje provedbe Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027. održan je online 10. srpnja 2020. godine.

Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, članovi radne skupine i predstavnici Razvojne agencije Zagreb.

Predstavnici MRRFEU održali su prezentaciju o sustavu strateškog planiranja i nacionalnoj razvojnoj strategiji Hrvatska 2030.

Ravnateljica Razvojne agencije Zagreb prezentirala je pregled dosad provedenih aktivnosti na izradi Plana razvoja i hodogram sljedećih koraka.

Nakon prezentacije kratko se raspravljalo o metodološkom okviru izrade Plana razvoja, planiranim tematskim radionicama, teritorijalnoj strategiji i planu za oporavak od pandemije COVID 19.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.