Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Zagreb u borbi za najuspješniji EU projekt

Zagreb u borbi za najuspješniji EU projekt

Zagreb u borbi za najuspješniji EU projekt

 

Projekt StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije natječe se u konkurenciji sa 20 projekta za najuspješniji EU projekt u Hrvatskoj. Izbor za najuspješniji EU projekt provodi Jutarnji list u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj i projektom Župan.hr s ciljem povećanja razine osviještenosti građana o dosadašnjem uspješnom korištenju sredstava EU i predstavljanja brojnih uspješnih lokalnih EU projekata.

Cilj projekta StartUp Factory Zagreb – Inkubator za visoke tehnologije je stvaranje povoljnog poduzetničkog okruženja i ispunjavanje preduvjeta za značajnije podizanje konkurentnosti, inovacijskog potencijala i učinkovitosti poslovnog sektora u Gradu Zagrebu i njegovoj široj okolici. Projekt je vrijedan 19.588.435,53 kuna.

Glasovanje za najuspješniji projekt je otvoreno do 1. listopada 2020. godine, a glasati možete OVDJE.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.