Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Razvojna agencija Zagreb održala je tematsku radionicu za područje Društvo u sklopu izrade Plana razvoja Grada Zagreba 2021.-2027.

Razvojna agencija Zagreb održala je tematsku radionicu za područje Društvo u sklopu izrade Plana razvoja Grada Zagreba 2021.-2027.

U organizaciji Razvojne agencije Zagreb 9. listopada 2020. godine održana je tematska (online) radionica za područje Društvo.

Radionica je održana u sklopu izrade Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027. godine, a sudjelovali su djelatnici gradskih ureda koji su sudjelovali u definiranju analitičkih podloga te razvojnih problema i potreba u prvom koraku izrade Plana razvoja. Kako bi se dobilo što kvalitetniji materijal, na radionicu su se uključili i djelatnici vanjskih institucija i ustanova koji su svojim poznavanjem stručne problematike dali značajan doprinos i brojne konstruktivne prijedloge.
Uvodnu prezentaciju održali su djelatnici Razvojne agencije, nakon čega su moderatori sa sudionicima proveli fokusiranu diskusiju o ključnim izazovima i potencijalima makrosektora Društvo.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.