Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...

Održana peta sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba na kojoj je usvojena konačna lista strateških projekata

U prostorijama Razvojne agencije Zagreb 1. veljače 2023. održana je peta sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. -2027.

Na sjednici je usvojena Odluka o izmjenama i dopunama Poslovnika Partnerskog vijeća Grada Zagreba te od strane članova Partnerskog vijeća izglasana konačna lista strateških projekata za Plan razvoja Grada Zagreba.
Glasanju su prethodile prezentacije, kako razloga potrebe za intervencijama u Poslovnik, tako i razloga izmjene konačne liste prijedloga strateških projekata Plana razvoja Grada Zagreba.

Nakon iznesenih komentara i održane rasprave članovi Partnerskog vijeća glasovanjem su odlučili da se lista prijedloga strateških projekata usvaja.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.