Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
MRRFEU u suradnji s resornim tijelima izradio informativni bilten o Programima Unije

MRRFEU u suradnji s resornim tijelima izradio informativni bilten o Programima Unije

Koordinacija praćenja Programa Unije, osim objedinjivanja podataka o organizacijskoj strukturi, iskorištenosti pojedinog instrumenta, izvještavanja i osiguravanja dostupnosti informacija, također želi potaknuti što veći broj potencijalnih korisnika na angažman i upoznavanje s mogućnostima koje nude pojedini programi.

U tu svrhu MRRFEU u suradnji s resornim tijelima redovno će izrađivati informativni bilten o Programima Unije u kojem će obavještavati sve zainteresirane o aktualnostima pojedinog programa.

Također, organizirati će promotivne događaje i radionice za ciljane skupine putem kojih bi im se omogućile dodatne informacije, savjeti te ih se upoznalo s novostima.

Detaljne informacije o svakom pojedinom programu možete dobiti putem poveznica koje se nalaze na ikonama pojedinog programa unutar biltena dostupnog na poveznici.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.