„Grad Zagreb ‐ urbani inkubator održivih koncepata, poduzetništva i novih vrijednosti“

Naši projekti

Podrška u provedbi natječaja „{ZAJEDNO} za zelene ideje“

Podrška u provedbi natječaja „{ZAJEDNO} za zelene ideje“

U sklopu natječaja pozivaju se registrirane nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave te hrvatske proizvođače koji obavljaju djelatnost proizvodnje sukladno Zakonu o poljoprivredi i neprofitne pravne osoba da, od 11. travnja do 8. svibnja 2022., ispunjavanjem obrasca na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr prijave svoje projekte, inovacije ili proizvode u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacija te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji.

Najkasnije do 20. svibnja, povjerenstvo dm-a će temeljem prijava odabrati projekte, inovacije i proizvođače kojima ćemo osigurati potreban vid podrške. Detalje  provedbe natječaja, kao i Pravila i uvjete natječaja „{ZAJEDNO} za zelene ideje“ koji su javno objavljeni na stranici jednizadrugezajedno.hr možete pronaći u dokumentu.

Natječajem „{ZAJEDNO} za zelene ideje“ želi se ukazati na prednosti i utjecaj suradnje upravnih tijela, poslovne zajednice, civilnog društva, javnih ustanova i proizvođača za nadilaženje klimatskih i ekoloških izazova.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.