Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Održana druga sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba

Održana druga sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba

U prostoru Razvojne agencije Zagreb 14. ožujka 2022. održana je druga sjednica Partnerskog vijeća Grada Zagreba za pripremu, izradu, praćenje provedbe i vrednovanje Plana razvoja Grada Zagreba za razdoblje 2021. – 2027.

Na sjednici je usvojen zapisnik sa prethodnog sastanka te je, temeljem iznesenih primjedbi i prijedloga članova Partnerskog vijeća, donesen novi Poslovnik o radu Partnerskog vijeća.
Djelatnici Razvojne agencije Zagreb održali su izlaganje o zaprimljenim komentarima na Osnovnu i SWOT analizu i Strateški okvir Plana razvoja te se nakon izlaganja raspravljalo o dodatnim izmjenama i dopunama radnog materijala.
Dogovoreno je kako se nacrti Osnovne i SWOT analize te Strateški okvir Plana razvoja načelno usvajaju, uz potrebne manje izmjene Strateškog okvira te se provela kratka diskusija o planu budućih aktivnosti rada Partnerskog vijeća.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.