Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Interreg Euro-MED Akademija

Interreg Euro-MED Akademija

Interreg Euro-MED Akademija ima za cilj jačanje kapitalizacije i podupiranje prijenosa znanja stečenog kroz projekte programa Interreg Mediteran u programskom razdoblju 2014. – 2020., kao i ono koje će tek biti stvoreno kroz projekte programa Interreg Euro-MED u programskom razdoblju 2021. – 2027.

Na stranicama Akademije možete pronaći prijavu na njihov prvi MOOC (eng. Massive Open Online Course)  - Promoting innovation for sustainability transitions in the Meidterranean, tečaj koji se sastoji od 4 modula i dva predavanja uživo.

Tijekom ovog tečaja upoznat ćete se s okvirima, pristupima i alatima transformativne inovacijske politike. Dobit ćete novu perspektivu i bolje razumijevanje načina rješavanja složenih izazova i prijelaza održivosti na cijelom području Mediterana. Postat ćete svjesniji potrebe za koordinacijom inovacijskih politika na više razina, upoznat ćete se s ulogom strategija pametne specijalizacije i naučiti o važnosti angažmana što većeg broja dionika.

Nakon odslušanog tečaja imat ćete pravo na, ovisno o stupnju angažiranosti, dvije vrste certifikata.

Detaljnije na poveznici. 

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.