Grad Zagreb – zelen, inovativan i održiv grad. Grad solidarnosti i jednakih mogućnosti.

Naši projekti

Poruka

Failed loading XML...
Održani sastanci Radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. – 2027.

Održani sastanci Radnih skupina za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. – 2027.

Dana 05. listopada 2021. u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije održani su sastanci s članovima Radnih skupina (Pametna Hrvatska, Zelena Hrvatska, Povezana Hrvatska, Solidarna Hrvatska i Integrirani teritorijalni razvoj) za izradu programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. - 2027.

Na sastancima su predstavljeni preliminarni komentari Europske komisije na programske dokumente te su članovima Radnih skupina određene aktivnosti i zadaci koji slijede u programskom procesu u cilju daljnjeg unaprjeđenja elemenata programskih dokumenata.

Razvojna agencija Zagreb aktivno sudjeluje u procesu izrade programskih dokumenata za financijsko razdoblje Europske unije 2021. - 2027. preko svojih imenovanih članova i zamjena članova u Radne skupine.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj internetske stranice isključiva je odgovornost Razvojne agencije Zagreb za koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja.